Resultaten voor thaise massage utrecht

thaise massage utrecht
Vind thai massage op Marktplaats.nl.
Pattaya Thai Massage Wellness. nieuwnieuwnieuw" te baarle hertog / baarle nassau pattaya thai massage wellness voor een perfecte thaise olie massage, met respect voor de klant, moet u bij ons zijn.wij. Thai Massage Monasari Utrecht. Thaise massage in mijn sfeervol ingerichte praktijk bent u van harte welkom voor een thaise olie/kruiden massage.
Take Care Traditionele Thaise Wellness Thaise massage in Utrecht.
Take Care Thaise massage in Utrecht. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Deze vorm van massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt.
Traditionele Thaise Massage Vleuten, Utrecht.
Op dit moment biedt ik de volgende massages/behandelingen aan in mijn studio te Vleuten, Utrecht.: Traditionele Thaise massage. Thaise Voet massage. Deze Thaise massage en lichaamsbehandelingen dragen uitstekend bij aan de gezondheid en zorgen dat het lichaam de juiste aandacht krijgt om in balans te blijven.

De salon is gerenoveerd, er staat een massagetafel in de voorkamer, die van de achterkamer wordt afgescheiden meer. Ban Thai Massage. Traditionele Thaise Massage in Utrecht Zuilendoor gediplomeerde Thaise vrouw Openingstijden: dagelijks 11.00 21.00 uur uitsluitend op afspraak Bel voor afspraak 0630444651.

Totaal aantal vermeldingen: Utrecht 34. Siam Smile, Massage Spa. Nieuw geopend Siam Smile, Massage Spa in Houten. De salon bevindt zich op bedrijventerrein De Schaft. U kunt hier na afspraak terecht voor diverse meer. Thaise Massage Breukelen. Mijn naam is Narumon roepnaam Jenny.
Thaise massage in de buurt van Utrecht Treatwell.
4.9 28 reviews. Jeanet runt meerdere praktijken voor klantgerichte en preventieve therapeutische Thaise massage in Utrecht. Jeanet kijkt verder dan de klacht en stemt haar massages af op wat jij nodig hebt. Naast dat de massage prettig moet zijn om te ondergaan moet deze ook daadwerkelijk effect hebben op de pijnklacht.
Salvete Beauty Massage Utrecht. Gegroet" Ga in Gezondheid."
Salvete Beauty Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massages en harsbehandelingen. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht.
Puur Marjolein: Thaise Yoga Massage Therapie In Utrecht / Vleuten.
Cursus Thaise Yoga Massage. Thaise yoga massage. Stoelmassage bij bedrijven. Cursus Thaise Yoga Massage. Praktijk voor Yogamassage therapie. THAISE MASSAGE THERAPIE. Als Thaise yoga massagetherapeut in Utrecht geef ik in mijn behandeling een op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van yoga, massage, mindfulness en acupressuur.

Contacteer ons