Zoeken naar thaise massage dordrecht

thaise massage dordrecht
Jasmine Thaise Massage Dordrecht.
Chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Voor een Thaise massage hoeft u voortaan niet meer ver te reizen! Bij Jasmine Massage in Dordrecht kunt u genieten van een massage volgens de traditionele Thaise methode, gegeven door één van onze professionele masseuses.
6 x plekken waar je een massage kunt krijgen in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Soms is er niets fijner dan éven tijd nemen voor jezelf en een lekkere massage te krijgen. Maar waar moet je dan zijn in Dordrecht? Wij zochten zes plekken voor je uit. /a Pagina 1 / 6. DAVI City Spa. Foto: Facebook DAVI City Spa. Van hot stone tot een Indian headmassage: bij DAVI City Spa kun je kiezen uit een heleboel verschillende behandelingen. De wellness zit aan de rand van de binnenstad en je kunt er ook terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure en waxing. Prijzen zijn vanaf 3250, per half uur. DAVI City Spa wellness. nu open 1000: 2100.: Bekijk meer: wellness. Van der Linden, Body Mind Wellness. Foto: Facebook Van der Linden, Body Mind Wellness. Ook bij Van der Linden, Body Mind Wellness kun je kiezen uit een flinke lijst massages. Een afspraak maken is makkelijk want dat doe je gewoon via de website. Voor een behandeling betaal je vanaf 35, euro. Van der Linden, Body Mind Wellness massagesalons. nu open 0930: 1730.: Johan de Wittstraat 160B. Bekijk meer: massagesalons. Foto: Facebook Jasmin Massage. Zoek je een wat exotischere massage? Bij Jasmin hebben ze de Thaise techniek die, volgens sommigen, geneeskrachtig werkt.

Thai Sense Wellness Dordrecht. Nieuw geopend: Thai Sense wellness Dordrecht, een goed adres voor een originele Thaise traditionele massage. Thai Sense wellness biedt een compleet pakket aan Wellness behandelingen, meer. Traditionele Thaise Massage Wellness Centrum Het massage wellness centrum van Nederland in Thaise ambiance.
Swan Wellness De beste Massages in Dordrecht.
Welkom bij Swan Wellness, een nieuwe massagesalon in het centrum van Dordrecht. U kunt hier tot rust komen tijdens een van onze behandelingen. Traditionele Thaise Massage. Thaise massage is een passieve vorm van yoga. De spieren worden losgemaakt en er wordt druk uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam.
Professionele Thaise massage in Dordrecht.
Professionele traditionele Thaise massage voor wie in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht of in de verdere omgeving woont: Een bezoek aan Thai Sense wellness is altijd uw reis waard. Welkom bij Thai Sense wellness, de locatie in Dordrecht om een originele Thaise massage te beleven.
Siwocco Serious Wellness. Siwocco Serious Wellness.
Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor een traditionele Thaise massage en voor andere professionele, aangename behandelingen in een vriendelijke Thaise ambiance. Wij helpen u om uw lichaam en geest te ontspannen en met het verlichten van eventuele pijn. Siwocco Wellness; een oase van rust in hartje Dordrecht.

Home Zuid-Holland Thai Home Dordrecht. Thai Home Dordrecht. Adres: Schipbeekstraat 256. Prijs per uur: 100. Email to a friend. Thai Home Dordrecht is de beste plek in de Drechtsteden voor een traditionele Thaise massage of een heerlijke body to body massage en meer.
Openingstijden Thai Sense wellness Singel 206 in Dordrecht.
Geplaatst op 26 apr. Ik ben een aantal keren naar andere Thaise massages geweest maar ik ben super blij met Pam Thai Sense Massage in Dordrecht. Vriendelijke en hartelijk ontvangst, heel fijn en rustig locatie, leuk sfeervolle inrichting en alles is schoon en netjes.
Erotische Dordrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Belangrijke bezienswaardigheden in Dordrecht zijn in de eerste plaats de rivierkade bij de Groothoofdspoort en de Grote Kerk. Dordrecht kent een rijke cultuur voor wat betreft bands, kunstenaars en andere artistiekelingen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Dordrecht, die ook te vinden zijn in de rubriek erotische!

Contacteer ons