Meer resultaten voor thaise massage dordrecht

thaise massage dordrecht
Openingstijden Thai Sense wellness Singel 206 in Dordrecht.
Ik ben een aantal keren naar andere Thaise massages geweest maar ik ben super blij met Pam Thai Sense Massage in Dordrecht. Vriendelijke en hartelijk ontvangst, heel fijn en rustig locatie, leuk sfeervolle inrichting en alles is schoon en netjes.
Jasmine Thaise Massage Dordrecht.
Chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Voor een Thaise massage hoeft u voortaan niet meer ver te reizen! Bij Jasmine Massage in Dordrecht kunt u genieten van een massage volgens de traditionele Thaise methode, gegeven door één van onze professionele masseuses.
Swan Wellness De beste Massages in Dordrecht.
Welkom bij Swan Wellness, een nieuwe massagesalon in het centrum van Dordrecht. U kunt hier tot rust komen tijdens een van onze behandelingen. Traditionele Thaise Massage. Thaise massage is een passieve vorm van yoga. De spieren worden losgemaakt en er wordt druk uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam.

Thai Sense Wellness Dordrecht. Nieuw geopend: Thai Sense wellness Dordrecht, een goed adres voor een originele Thaise traditionele massage. Thai Sense wellness biedt een compleet pakket aan Wellness behandelingen, meer. Traditionele Thaise Massage Wellness Centrum Het massage wellness centrum van Nederland in Thaise ambiance.
Thai Sense wellness Startpagina Facebook.
Ik ben een aantal keren naar andere Thaise massages geweest maar ik ben super blij met Pam Thai Sense Massage in Dordrecht. Vriendelij ke en hartelijk ontvangst, Heel fijn en rustig locatie, leuk sfeervolle inrichting en alles is schoon en netjes.
Siwocco Serious Wellness. Siwocco Serious Wellness.
Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor een traditionele Thaise massage en voor andere professionele, aangename behandelingen in een vriendelijke Thaise ambiance. Wij helpen u om uw lichaam en geest te ontspannen en met het verlichten van eventuele pijn. Siwocco Wellness; een oase van rust in hartje Dordrecht.
Professionele Thaise massage in Dordrecht.
Welkom bij Thai Sense wellness, de locatie in Dordrecht om een originele Thaise massage te beleven. Thai Sense wellness biedt een compleet pakket wellness, van traditionele Thaise massage tot manicure, pedicure en voetreflextherapie. De masseuses van Thai Sense zijn terdege opgeleid in Nederland of in Thailand, en zijn allen zeer bekwaam in het uitvoeren van diverse soorten massages.

Home Zuid-Holland Thai Home Dordrecht. Thai Home Dordrecht. Adres: Schipbeekstraat 256. Prijs per uur: 100. Email to a friend. Thai Home Dordrecht is de beste plek in de Drechtsteden voor een traditionele Thaise massage of een heerlijke body to body massage en meer.
Jarern Wellness Home.
Een oase van rust in het hart van Dordrecht. Ontsnap even aan de dagelijkse stress en laat je heerlijk ontspannen met een professionele Thaise massage. De masseuses van Jarern Wellness zijn opgeleid in Nederland of in Thailand en zijn allen zeer bekwaam in het uitvoeren van de diverse soorten massages.
Marktplaats.nl Sen Yue Massagesalon Dordrecht Welzijn Masseurs en Massagesalons.
Douchegelegenheid aanwezig voor gasten. Parkeergarage op minder dan 100 meter afstand aanwezig.Zondag gratis parkeren, voor de deur Prijzen zijn heel schappelijk.Tel: 06-59057666 / 078-6459897, bel meOf kom langs op Vest 169, 3311 TV Dordrecht. elke dag open van 1100: tot 2100.: Lichaamsmassage, Chinese Medische massage, Gua Sha massage, Cupping massage, Hoofd massage.

Contacteer ons